Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(1246 niezalogowanych)
1 Post

(wioskowyglupek)
Wiking
Lærer napisał:
marekkopala napisał:

Naprawde polecam wizyte u psychiatry.

Widze, ze cos dla mnie. Wlasnie szukam. Moglby Pan podac nr telefonu???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
Hei! Moj komentarz byl do marekkopala. Z toba chyba nie jest jescze az TAK zle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Ocipiec mozna od tej Waszej polityki... nieistotne jest kto do zloba sie dorwie... OH! Przepraszam.. zostanie wybrany w demokratycznych wyborach, przez wolny narod Wolny, lecz glupi, bo jak do tej pory z glowa nie wybiera, i skomlec bedzie ponownie

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Marek Kopala
(marekkopala)
Wiking
Te komentarze do mojej wiadomosci pokazuja jak uczestnicy forum wpisujacy sie pod moja wiadomoscia traktuja pozostawiona w Kraju swoja rodzine, wlacznie z checia do lepiej gospodarzonego Kraju powrocic.Jest to tak plytkie traktowanie przyszlosci Waszej Ojczyzny z ktorej sie wywodzicie i ktora swoich rzadowcow nieudacznictwem wygnala Was z Kraju w pogoni za lepszym zyciem. Moze prosciej zamobilizujcie, sie sami, swoich bliskich i znajomych, abyscie dobrze w tych wyborach wybrali. Problemow Krajowych nie zostawiajcie sobie samym, jesli sie polskie spoleczenstwo nie zjednoczy, dalej bedziecie przyjezdzac do pieknego ale zle gospodarzonego przez rzad Kraju, poidziwiajac zycie Waszej pozostawionej w Kraju rodziny. Z powazaniem Marek Kopala
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
To byly te "konkrety"???! Mnie nie przekonales.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
marekkopala napisał:
Te komentarze do mojej wiadomosci pokazuja jak uczestnicy forum wpisujacy sie pod moja wiadomoscia traktuja pozostawiona w Kraju swoja rodzine, wlacznie z checia do lepiej gospodarzonego Kraju powrocic.Jest to tak plytkie traktowanie przyszlosci Waszej Ojczyzny z ktorej sie wywodzicie i ktora swoich rzadowcow nieudacznictwem wygnala Was z Kraju w pogoni za lepszym zyciem. Moze prosciej zamobilizujcie, sie sami, swoich bliskich i znajomych, abyscie dobrze w tych wyborach wybrali. Problemow Krajowych nie zostawiajcie sobie samym, jesli sie polskie spoleczenstwo nie zjednoczy, dalej bedziecie przyjezdzac do pieknego ale zle gospodarzonego przez rzad Kraju, poidziwiajac zycie Waszej pozostawionej w Kraju rodziny. Z powazaniem Marek Kopala

Śmiem twierdzic Panie Kopala, że komentarze forumowiczów odnoszą sie tylko do postów, które Pan zamieszcza i słów, którymi Pan nas karmi. Na jakiej podstawie wyciąga Pan wnioski, że świadczą o braku emocjonalnego podejścia do swojego kraju? Czy fakt, że forumowicze nie mają ochoty czytac Pana "wypocin" ma byc równoznaczne z tym, że nie kochaja swojej Ojczyzny? Ja podjęłam próbę zapoznania sie z Pana materiałem, no i poległam, umęczona tymi rewelacjami. Panie Kopala, tego sie po prostu nie da czytac...Czy jest Pan w stanie to zrozumiec?

Wcześniej zadałam konkretne pytania, co do wyżej zamieszczonych przez Pana postów. Odpowiedzi nie otrzymałam...
Na jakiej podstawie twierdzi Pan, że mógłby byc dobrym prezydentem? .. że tak wprost, po ludzku zapytam. A poza tym, jak Pan chce z Londynu Polsce prezydentowac?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Marcin :)
(Marcinlbn)
Początkujący
Luba napisał:
.. że tak wprost, po ludzku zapytam. A poza tym, jak Pan chce z Londynu Polsce prezydentowac?

teraz online wszystko mozna zrobić Gościu mógłby się z Kononowiczem dogadać to moze trochę elektoratu podłapałby inaczej jego przyszłość widzę dalej na zmywaku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Marcinlbn napisał:
Luba napisał:
.. że tak wprost, po ludzku zapytam. A poza tym, jak Pan chce z Londynu Polsce prezydentowac?

teraz online wszystko mozna zrobić Gościu mógłby się z Kononowiczem dogadać to moze trochę elektoratu podłapałby inaczej jego przyszłość widzę dalej na zmywaku

Czyżby woń ludwiku, ludwika? tzn.(dishwashing liquid ) pchnęła go do napisania książki?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
Zuzu napisał:
Marcinlbn napisał:
Luba napisał:

Czyżby woń ludwiku, ludwika? tzn.(dishwashing liquid ) pchnęła go do napisania książki?

Co innego było chyba tutaj obiektem wąchania...Coś, co w nadmiarze wpływa na psychike ...Wtedy każdy chce byc królem albo królewną A czasami prezydentem...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Luba napisał:
Zuzu napisał:
Marcinlbn napisał:
Luba napisał:

Co innego było chyba tutaj obiektem wąchania...Coś, co w nadmiarze wpływa na psychike ...Wtedy każdy chce byc królem albo królewną A czasami prezydentem...

Nie ma sie co smiac, bo nigdy nie wiadomo, co kogo spotka.
Wyczytalem tu historie pewnego goscia:
Przyszedl facet do sauny w drzwiach spotyka dilera, który zaproponował mu dobry towar do spalenia, ale drogi.
Facet kupil. Usiadl w saunie i zapalil skreta. Pali, pali i nic. Zdenerwowany wybiega w reczniku i pyta portiera gdzie facet, ktory tu przed chwila stal.
- Wlasnie wsiada do auta.
Facet szybko zlapal taksowke i pedzi za odjezdzajacym dilerem.
Nagle taksowkarz zgubil droge i wjechali do lasu. Zrobilo sie ciemno i auto sie zepsulo. Taksowkarz wystraszyl sie i uciekl. Nagle zaczal padac snieg i w oddali slychac bylo wycie wilkow.
Facet poczul potrzebe, wiec wyszedl z auta sciagnal recznik, kucnal i... w tym momencie ktos go lapie za ramie i pyta
- Co ty robisz?
- Sram
- W saunie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok